У Львові розшукують безвісти зниклу бабусю, яка вийшла з дому та не повернулася.
Про це повідомляє львів'янка Mariia Vorobets у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук.
У Львові розшукують безвісти зниклу Сташкову Тамару Федорівну. Відомо, що жінка 1934 року народження має проблеми з пам'яттю. Зазначимо, що бабця раніше не зникала. Останнім її бачив сусід у неділю, 14 березня о 10:30 ранку.

У Львові зникла пенсіонерка
У Львові зникла пенсіонерка

Особливі прикмети зниклої: зріст 150-160 см, волосся сиве до плечей, зазвичай зібране у хвостик, очі сірі, вставні щелепи. На шиї ледь помітний шрам після видалення щитовидної залози. Була вдягнена швидше за все в домашній одяг.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю жінку чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону +380976972608. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району.

Також у Чернігові зникла літня жінка, яка могла вирушити до Києва. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще