У Львові покупцям у хлібині трапився шматок пластику. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Хлібчика купили, а там бонусом пластик... Добре, що помітили. Назву чітко видно на фото», - скаржаться автори допису, публікуючи відповідні фото. На знімках – шматки хліба «Заварного», всередині яких були запечені шматочки пластику невідомого походження.

Скрін, «Варта 1» у соцмережі Facebook
Скрін, «Варта 1» у соцмережі Facebook

Фото:«Варта 1» у соцмережі Facebook
Фото:«Варта 1» у соцмережі Facebook

У коментарях думки городян розділилися щодо того, чи вимагати вибачень від виробника в такому випадку.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

«Значить трапився нещасний випадок на виробництві, а люди не встигли побачити, от і все. Роздуваєте з мухи слона. Подзвоніть їм на гарячу лінію, вони повернуть вам кошти. Повірте, якщо б ви хоч раз були на виробництвах, то розуміли, що ніхто цього спеціально не зробив», «З чеком та хлібом звертайтеся туди, де купляли. Або пишіть скаргу в Держпродспоживслужбу на виробника», - вважають одні коментатори.

«Пластик - не миша!», «Сьогодні витягнула шматок (ніби) шнурка з різаного цибулевого, завод на стрийський», «А повинні би просівати муку... Та і в тісто можуть замісити... і не тільки шнурок...», «А нам цілий кульок попався в буханці», «Це просто піз...», «Ви не зрозуміли, це такий сюрприз... Комусь має випасти і 20 грн...», «Повірте мені, пластик не найгірше, що можна знайти у хлібі!», - стверджують інші.

«Є таке... просто безвідповідальність. З піском був не одноразово, а виробник запевняє, що таке не можливе... чемненько вибачається і до побачення! На жаль, і в наш час чомусь багато продукції робиться "на відчепись"», - резюмують у коментарях.

"Я купила батон, а там туалетний папір", - ділиться ще одна постраждала.

«Варта 1» у соцмережі Facebook
«Варта 1» у соцмережі Facebook

Як повідомляв портал " Знай.ua", директора ліцею під Києвом, де отруїлися двоє дітей, відсторонили від роботи. Про це стало відомо з повідомлення в Facebook мера міста Боярка Київської області Олександра Зарубіна.

Також " Знай.ua " писав, що дві школярки отруїлися невідомими речовинами: батьків попередили про небезпеку.