На Львівщині, у селі Підбуж Дрогобицького району, закивають лікарню, яка приймала хворих з понад двох десятків навколишніх сіл. Такі дії влада пояснює «оптимізацією», зазначають у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Працівники лікарні в селі Підбужі протестують проти закриття лікарні, яка приймала хворих з 22х сіл!!!», - пишуть автори посту під опублікованим відео.

«Школи закрили, лікарні закрили, підприємства забрали і обанкрутили. Залишається забрати за безцінь землі і все. Села вимруть - не стане країни», «Держава дивна, все для людей», «Країна дураків. Розгортають госпіталі, а тут лікарні закривають... Для чого закривати те, чого не вистачає в державі... ідіоти», «У першу чергу треба закрити Верховну Раду, і все стане на свої місця», - обурюються люди в коментарях.

«Хай все позакривають. Людей чимраз більше хворіє, а вони лишень би все закривали. Звичайно, так найлегше...», «Закриття медзакладу ніякого відношення до реформи не має. Викинуть на вулицю купу людей. Зараз пандемія, якого біса роблять необдумані кроки.

Медицину доконують, потім за освіту візьмуться. А навіщо нам здорова, освічена нація? Для рабсили це не потрібно», - вважають інші.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

«Усе закриваємо, а потім - де лікувати хворих? Чи залишаться лікарні тільки для ковідних? Нема ковіду - ти здоровий, бо усі інші хвороби зникли? Так людей буде вмирати більше, ніж від ковіду, а усе спишуть на...», «Вони чисто подуріли, кажуть, багато хворих, лікарні переповнені і одночасно закривають ті «переповнені лікарні», щоб люди залишились без роботи, без медичної допомоги!», - не стримують емоцій українці.

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "метастази в підшлунковій".

Як повідомляв портал "Знай" , до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також "Знай" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "я їй потрібна"