Відома українська акторка, яка виконувала роль легендарної Роксолани в однойменному серіалі зараз активно веде свою сторінку в Instagram.
Тут Ольга Сумська часто тішить своїх підписників новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами. Цього разу Заслужена артистка України у своєму Instagram у розділі stories показала фанатам свій неймовірний образ.

Ольга Сумська, скріншот stories
Ольга Сумська, скріншот stories

Зазначимо, що 54-річна акторка вбралася для зйомок на телеканалі Інтер, проте не повідомила фанатам у якій саме програмі буде брати участь.

Ольга Сумська, скріншот stories
Ольга Сумська, скріншот stories

"Скоро!", - так підписала світлину Ольга Сумська.

Ольга Сумська, скріншот stories
Ольга Сумська, скріншот stories

Варто зазначити, що для зйомок телешоу Ольга Смуська обрала стриманий, але елегантний образ. Так, зірка вбралася у розкішний брючний костюм червоного кольору, який вдало підкреслив струнку фігуру актриси. Свій образ Сумська доповнила взуттям на високих підборах в тон костюма та стриманим макіяжем.

Нагадавши, Ольга Сумська політає на мітлі над Одесою. На цей раз актриса поділилася фотографіями, зробленими під час вистави "майстер і Маргарита", в якому вона грає головну жіночу роль.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Як повідомляв портал Знай.uа , Ольга Сумська показала, якою була до легендарної Роксолани. Ольга Сумська опублікувала кілька дитячих новорічних знімків і розповіла, як відзначала свята.

Також Знай.uа писав, Ольга Сумська відверто заговорила про зради у шлюбі з Борисюком. Ольга Сумська згадувала про зради в їхньому шлюбі. При цьому зізналася, що невірність була як з боку чоловіка Віталія Борисюка, так і з її боку.