Двоє молодиків, що мешкали в селі Турки Львівської області, загинули на заробітках в Чехії.

За інформацією видання "Бойківщина", моторошна трагедія сталася минулого вівторка, 9 березня. За попередніми даними, чоловіки отруїлися газом, яким зазвичай наповнюють холодильники, де аграрні компанії зберігають фрукти.

В якому місті сталася трагедія, та на якому саме підприємстві, наразі достеменно невідомо.

Раніше у Чехії загинула мешканка села Гринці Тлумацького району Оксана. У неї залишився малолітній син Давид і мама. За словами сестри загиблої, сім'я довго не знала причину загибелі Оксани і їм говорили різні версії. Однак не так давно чеські правоохоронці розкрили всі деталі події.

Родичі Оксани кажуть, що вона їздила на заробітки щоб утримувати свою маму пенсійного віку і сина Давида, якому виповнилося 4 місяці. Батько хлопчика кинув сім'ю, а хорошої роботи жінка не знайшла, тому вирушила за кордон.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що заробітчанам розповіли реалії заробітку і витрат у США: скільки доведеться викласти за житло

Як повідомляв портал "Знай.uа", податки для заробітчан: скільки знімуть з українців, які поїхали за "хорошим життям"

Також, "Знай.uа" писав, що Українка загинула в Італії під колесами озвірілого легковика: гарувала заради двох чоловіків