Вже більше трьох років за життя 10-річного Владика Петренка борються батьки спільно з лікарями. Дитину пожирає рак: пухлина "оселилася" прямо в головному мозку. Офіційний діагноз - анапластична епендимома 4 шлуночка 3 ступеня.

Владик вже кілька разів опинявся на операційному столі і проходив виснажливе лікування, проте хвороба не відступає. Рідні вирішили шукати порятунок у Туреччині, де їхнього сина готові взяти на лікування, пише ТСН.

"Остання надія на турецьку клініку, яка погодилася зробити операцію і дати шанс жити повноцінним життям, на операцію потрібно майже 40 000 доларів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мама Владислава тимчасово не працює так як майже весь час в лікарнях з дитиною, батько працює звичайним робітником на газовій станції, заробітної плати ледь вистачає на щоденні витрати, пов'язані з лікуванням, так як проживає сім'я в селі і постійно потрібно возити дитину в районний центр або область, в сім'ї залишилося ще дуже багато боргів від попередніх операцій", - кажуть волонтери, які допомагають родині зібрати кошти на лікування сина.

У цей час мама Владика Галина Петренко просить небайдужих українців допомогти їй у боротьбі за життя сина.

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "Метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай.uа", до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також, "Знай.uа" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "Я їй потрібна".