Арсен Мірзоян популярний український співак, який часто тішить своїх фанатів новими піснями чи відеокліпами. Цієї осені Заслужений артист України святкуватиме 10-річний ювілей співочої кар'єри.
Саме тому Арсен Мірзоян нагадав про перший кліп на пісню "Бував малий" дебютного альбому "Ґудзики", який вийшов 30 листопада 2011 року. Варто зазначити, що до нього увійшло 11 авторських пісень.
Варто зазначити, що станом на 2021 рік дебютний кліп Арсена Мірзояна набрав вже понад 600 тисяч переглядів.

Арсен Мірзоян, скріншот із відео
Арсен Мірзоян, скріншот із відео

"Восени цього року виповниться 10 років проєкту "Арсен Мірзоян". Буду потрохи згадувати: Перший кліп "Бувай малий". P.S.| я перший раз побачив Львів", - так підписав Арсен Мірзоян посилання на дебютний кліп.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Відмітимо, що другий альбом артиста вийшов у 2013 році та мав назву "Незручні ліжка". Тоді до нього ввійшло також 11 пісень, серед яких "Вінні-Пух", "Пілігрим" та "Коли ти підеш".

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав свій "єгипетський" дизайн одягу

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Арсен Мірзоян підготував українкам сюрприз на 8 березня

Також Знай.ua писав, Арсен Мірзоян зізнався, чим займається ночами без Тоні Матвієнко