На Львівщині розшукують безвісти зниклого 44-річного чоловіка зі Свитазева, який вийшов з дому та не повернувся.
Про це повідомляє пресслужба Відділення поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції ГУНП у Львівській області.
Так, стало відомо, що відділення поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції просить допомогти встановити місцеперебування Ющак Богдана Євгеновича. Відомо, що житель села Свитазів 1976 року народження пішов з дому 20 лютого 2021 року та не повернувся. Телефон чоловіка відімкнений.

Ющак Богдан Євгенович - розшукується житель Свитазева
Ющак Богдан Євгенович - розшукується житель Свитазева

Особливі прикмети зниклого: на вигляд 45 років, ріст 170 см, волосся темне коротко стрижене із залисинами. Був одягнений: сині джинси, чорна куртка, чорні туфлі.
Будь ласка, уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомте про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася.

Також Знай повідомляв, що неповнолітня Ющенко Катерина Олександрівна 2006 року народження 7 березня 2021 року пішла з місця свого постійного проживання та досі не повернулася додому.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще