У Львові місцеві жителі скаржаться на жахливий стан тротуарів з яких стирчить іржава арматура. Тому львів'яни закликають місцеву владу відремонтувати цей відрізок дороги.
Про це львів'янка Sofia Dubyk повідомила у зверненні на "Гарячу лінію міста Львова" у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що містяни закликають владу Львова відремонтувати тротуари на вулиці Мишуги, які через свій аварійний стан стали "непрохідними" для пішоходів. Зазначається, що ремонт хідників на цій вулиці не проводився 40 років

Фото: Гаряча лінія міста Львова
Фото: Гаряча лінія міста Львова

"Прошу звернути увагу на стан хідників по вулиці Мишуги (9, 7, 5, 3, 1) з возиком доводиться ходити по дорозі. Людям без возика, також легше йти дорогою аніж хідниками де стирчить арматура. Їм вже 40 років, тобто від моменту їх закладання ремонт не проводився. Депутатське звернення в Сихівську РА направлені були»,- зазначає у зверненні Sofia Dubyk, яка оприлюднила світлини з місця події.

Фото: Гаряча лінія міста Львова
Фото: Гаряча лінія міста Фото: Гаряча лінія міста Львова

Місцеві жителі сподіваються, що найближчім часом стан тротуарів на цій ділянці дороги покращиться.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Портал Знай повідомляв, що у Києві двоє водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, опублікувавши відповідне фото.

Як повідомляв портал Знай, авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці