Останнім часом популярний артист Арсен Мірзоян досить активно веде свою сторінку у мережі Instagram. Тут Заслужений артист України тішить своїх фанатів новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу чоловік Тоні Матвієнко показав на своїй сторінці в Instagram футболки від популярного українського дизайнера Віктора Анісімова. Варто зазначити, що на футболці зображений один з найулюбленіших мультиплікаційних персонажів Мірзояна, якому він навіть присвяти пісню.

Арсен Мірзоян, скріншот із відео
Арсен Мірзоян, скріншот із відео

На білій футболці показано, як Вінні Пух летить на зеленій надувній кульці. Знизу росте квіточка, а зверху над казковим героєм зображені бджоли.

Скріншот з instagram
Скріншот з instagram

"Перші ластівки полетіли!", - так підписав Арсен Мірзоян опубліковані фото з футболками від популярного дизайнера.

Для довідки:
Український дизайнер Віктор Анісімов орієнтований на пошиття чоловічого одягу та взуття, але в його колекціях також зустрічаються моделі для жінок і дітей.
Відмінні риси стилю модельєра - мілітарі, спорт, моделі-трансформери, складні конструкції. Варто зазначити, що для кожної колекції дизайнер розробляє взуття та аксесуари.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще