Правоохоронці з міста Познань знайшли власницю нелегальної столярні у Польщі, яка заборонила працівникам викликати медиків для свого колеги-українця, який втратив свідомість.
Про це інформує "Польське радіо".
Відомо, що молодий українець, Василь Ч., працював на нелегальній столярні майстерні в Новому Томишлі. Одного разу під час роботи він втратив свідомість.

Фото: "Польське радіо"
Фото: "Польське радіо"

Варто зазначити, що роботодавиця українця заборонила викликати для нього медиків, аби не викрили її нелегальне підприємство. У результаті цього чоловік помер. Після цього полька закрила столярню, взяла у прокат автомобіль і відвезла тіло українця за 125 кілометрів від міста та залишила в лісі. Мертвим українця виявив лісник.
Як показав розтин, чоловік помер від дихальної та кровоносної недостатності. У січні Ґражина Ф. була правомірно засуджена до року та 10 місяців в'язниці, проте вона не з'явилася на відбування покарання. Після цього поліція видала ордер на арешт. Її затримали, тепер жінка має опинитися за ґратами.

Нагадаємо, що маму двох янголят атакував агресивний рак, жінка благає про допомогу: "Це страшно і дуже боляче"

Як повідомляв портал "Знай.uа", рак яєчників повернувся до Наталії через 9 років: "Життя варте того, щоб за нього боротися"

Також, "Знай.uа" писав, що у маленької Кіри відмовляють нирки: батьки благають врятувати сонечко

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще