Стало відомо про те, що львівські медики повернули до життя 30-річного чоловіка після клінічної смерті.

Таким чином повідомляється, що у Львові медики врятували чоловіка, він був у стані клінічної смерті. Сестра пацієнта викликала швидку допомогу.

Про це повідомляють у Львівському Центрі екстреної медичної

Лікар розповідають, що в цей час вони поверталися з попереднього виклику, і по дорозі отримали новий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Коли приїхали на місце, лікарі навіть не підозрювали, що їх чекає попереду. Чоловік лежав на кухні, у нього вже не було пульсу, а також були розширені зіниці, які ні на що не реагували. Були всі ознаки клінічної смерті.

Бригаду лікарів зустріла сестра потерпілого, вона була сильно налякана, так як брат не дихав.

Лікарі кожні три хвилини вводили йому адреналін, і робили непрямий масаж серця.

Через п'ятнадцять хвилин у чоловіка з'явилося дихання і пульс. Лікарі прийняли рішення відвезти його в реанімацію. Часу було мало, а це інший кінець міста.

Через чотири хвилини вони вже були в лікарні, завдяки водієві. Там лікарів вже зустрічала реанімаційна бригада. На щастя, все закінчилося благополучно, і життю пацієнта нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше Франківськ охопив коронавірус, Марцінків б'є на сполох: "Максимальна смертність"

Як повідомляє портал "Знай.ua" В Україні covid-19 завис у "мертвій" точці, у медиків немає часу перевести дух-МОЗ оновило статистику на 7 березня

Також "Знай.ua" писав, що У Львові розгорнуто два мобільні госпіталі для підступних хворих -" все гірше і гірше"