Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор" має багатотисячну армію шанувальників. Тому тисячі українців з задоволенням слідкують за життям зірки, через це у мережі з'являються десятки фан-акаунтів.
На одному з таких freimuteam поділилися уривком з і спільного інтерв'ю сестер Фреймут для видання harpersbazaarukraine. Там вони розповіли, що з самого малечку батьки їх привчили триматися разом. Коли народилася сестра Ольги, тоді їй було вже 10 років і вона з малечку звикла доглядати за нею та опікати її.

Ольга Фреймут з сестрою, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут з сестрою, фото: instagram freimuteam

"Все починається з дитинства. З самого малечку батьки нас вчили триматися гуртом. Коли народилася Юля — мені було 10 років. Мама багато працювала, тому після школи я прала пелюшки, прасувала і гуляла з сестрою. Мені довірили її, як дорослій. І я, як доросла, взяла на себе цю відповідальність, хоча не можу сказати, що раділа бути нянею в такому ранньому віці.

Коли ж народилася моя Злата, Юлі було 14 років. Вона пропустила півроку школи, щоб бути зі мною в Англії, не спати ночами, доглядаючи за Златою, поки я лежала в лікарні з серйозним діагнозом. Разом ми переживали злети та падіння, втікали від підозрілих шанувальників, багато подорожували...", - каже Фреймут.

Згодом Оля Фрйемут стала хрещеною мамою для Юліної доньки Ґабріель. Зараз Фреймут зазначає, що любить свою похресницю не менше за своїх дітей.
"Секрет нашої любові, дружби, криється у мудрості батьків — це обов’язки, доручені нам з Юлею в дитинстві. А не лише спільні забави у пісочницях", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Ольга Фреймут налягла на шампанське і її "розмазало"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут зізналася, що вона чоловік

Знай.ua писав, худющая Фреймут поскаржилася на фігуру: "Масивний животик, целюліт..."

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще