Відома українська співачка Тоня Матвієнко має багато шанувальників. Тому донька легендарної Ніни Митрофанівни активно веде свою сторінку в Instagram, де часто тішить підписників новими світлинами чи подробицями з життя.

Цього разу Тоня Матвієнко у розділі stories похизувалася великою кількістю квітів від свого коханого чоловіка Заслуженого артиста України Арсена Мірзояна. Зірка показала фото, на якому показано, як просто у коридорі квартири стоїть велика кількість букетів квітів.

Скріншот stories
Скріншот stories

Варто зазначити, що на фото можна побачити різноманітні види квітів. Серед них: троянди, тюльпани та крокуси.

"Доброго раночку", - так Тоня Матвієнко підписала світлину з квітами від Арсена Мірзяона.

До слова, раніше Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян привітав її з 8 березня. Так, співачка опублікувала фото на якому позує у своїй домівці та тримає у руках розкішний оберемок тюльпанів.

Тоня Матвієнко, фото з instagram
Тоня Матвієнко, фото з instagram

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зізнався, чим займається ночами без Тоні Матвієнко. Зараз Арсен Мірзоян активно записується на студії, по всій видимості найближчим часом варто очікувати нову пісню від артиста.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", зять Ніни Матвієнко Мірзоян самотужки впорався з тим, чого не може багато хто: "Форрест Гамп курить за гаражами"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала, що подарувала батькам на 50 річницю весілля: "Золоті мої". 5 березня 39-річна зірка привітала своїх батьків із золотим весіллям.