Стало відомо про те, що теща врятувала від смерті власного зятя. Впав у 50-метровий колодязь у лісі.

Таким чином повідомляється, що ця неймовірна історія порятунку сталася з Ларисою Карповною Горпинюк. У них завжди були теплі, дружні стосунки з зятем, і вона вдячна Богу за те, що він послав її дочки саме таку людину.

Але, зовсім недавно чоловік міг загинути. Він пропав, і ніхто не знав про його місцезнаходження.

Теща врятувала зятя, фото: соціальні мережі
Теща врятувала зятя, фото: соціальні мережі

Тоді сильно замело дорогу, а від села Добрятин до лісу приблизно п'ять кілометрів. Чоловік йшов по краю, там де було менше снігу, і зібравши те, що йому потрібно, вже повертався додому, але, не без пригод.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

Він провалився під хрусткий сніг. Справа в тому, що раніше там знаходилися будинки людей, і відповідно, колодязі поруч з ними. Хати зруйновані, а сам колодязь закидали гілками, щоб ніхто не постраждав.

Теща врятувала зятя, фото: соціальні мережі
Теща врятувала зятя, фото: соціальні мережі

І ось, Анатолій потрапив у цю 50-метрову пастку. Чоловік розповідає, що в таких ситуаціях не можна думати ні про що важливе, щоб не втратити здоровий глузд. Всю ніч молився Богу, робив зарядку, щоб не заснути, і ось, він почув кроки.

Відразу ж чоловік почав кричати з усієї сили, яка у нього залишилася.

Дружина Анатолія розбудила все село, зателефонувала своїй мамі. Та молилася за зятя всю ніч, а з ранку вирушила на пошуки з сином. І його все ж знайшли, радості не було меж.

Все село витягувало його з криниці. Медики оглянули, і спочатку не знайшли ніяких відхилень, але, потім виявили дві тріщини на хребті. Теща каже, що це великий подарунок, що зять залишився живий.

Нагадаємо, раніше Вривалися в будинок, ламали меблі, пропонували наркотики — українські школярі влаштували безчинства над пенсіонеркою

Як повідомляє портал Знай.ua Беззахисну пенсіонерку зґвалтував зять, сів на вухах: "заліз через вікно і зірвав халат"

Також Знай.ua писав, що Мужні копи врятували пенсіонерку від вірної загибелі: стався інсульт, довелося лізти через вікно