У селі на Черкащині сталася дика НП, уночі зять вдерся до будинку 74-річної тещі та зґвалтував її.

Про це повідомляє Свідок.

Так, стало відомо, що до Звенигородського відділу поліції звернулась жителька одного із сіл району через зґвалтування. За словами 74-річної жінки, чоловік посередині ночі заліз до неї в будинок, через вікно та зґвалтував її.

Скріншот


Потерпіла впізнала чоловіка, нападником виявився її 48-річний зять, який неодноразово їй погрожував фізичною розправою. Правоохоронцям вдалося оперативно затримали підозрюваного, чоловіку вже оголошено про підозру.

Наразі стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років.

Уночі заліз до хати і зґвалтував 74-річну тещу. Ця приголомшлива історія сталася на Черкащині в селі Михайлівці. #НТН #Свідок #новини

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Свідок op Vrijdag 21 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Дніпром засудили горе-матір, яка розбещувала маленького сина.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий фотограф згвалтував дитину в Сумах.

Також портал Знай.ua писав, що дівчину з дитиною намагалися згвалтувати в купе київського потягу.