Дружина відомого українського співака Михайла Хоми (Дзідзьо) Slavia взялася за активний розвиток своєї кар'єри. Наразі дівчина вже випустила кілька своїх пісень та мріє про підкорення великої сцени.

Slavia активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram, де ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя. Цього разу співачка показала чим займається після святкування 8 березня.
Так, у розділі stories Slavia показала, як приводить себе у форму після насичених святкувань.

Скріншот stories
Скріншот stories

"Здається відсвяткували все: день Валентина, День народження та 8 березня", - написала зірка опублікувавши відео зі спортивної зали.

Скріншот stories
Скріншот stories

Зірка зазначила, що аби привести себе у форму, то за день відвідала одразу два тренування. Одне по пілатесу, а інше по фітнесу. Таким чином Slavia намагається швидко набути розкішної форми після гучних святкувань.
Нагадавши, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського