У ведмежому притулку, що на Львівщині пухнасті вихованці вже почали виходити з зимової сплячки.
Про це повідомляє "НТН".
Так, стало відомо, що на Львівщині почали прокидатися після зимового сну пухнасті вихованці. Після затяжного сну ведмедів починають годувати яблуками.

Ведмеді виходять із сплячки, скріншот із відео
Ведмеді виходять із сплячки, скріншот із відео

Наразі у ведмежому притулку на Львівщині 22 ведмеді та всі вони зі складною долею. Хтось з них розважав гостей у ресторані, а хтось був приманкою для притравки собак. Тепер тут за клишоногими доглядають та оберігають від різноманітної небезпеки. Майже всю зиму ведмеді спали, а от тепер почали по трохи виходити зі сплячки.

Ведмеді виходять із сплячки, скріншот із відео
Ведмеді виходять із сплячки, скріншот із відео

"Спочатку вони виходять досить повільно, буває навіть може менше ніж на годину. Поки що вони ще нічого не їдять, бо їх шлунково-кишковий тракт ще не готовий для споживання їжі" - каже Наталія Галайко, керівник служби по догляду за тваринами ведмежого притулку "Домажир".

Всі ведмеді спали взимку по-різному, хтось місяць, а хтось всі чотири. Та всім однаково зараз дають по яблуку, всю іншу їжу тварини мають знайти самостійно. А згодом працівники ведмежого притулку почнуть їх годувати починаючи з маленьких порцій.

Нагадаємо, лижник зміг вислизнути від лап голодного ведмедя, момент потрапив на відео: "Не озирайся назад". Так, в Румунії любитель активного відпочинку мало не потрапив до лап голодного хижака, який переслідував його по п'ятах.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті в січні розтанув сніг і пурхають метелики: "Вже весна?"

Також портал Знай.uа писав, що у селищі Холодна Балка Одеської області чоловік побив граблями сусідського собаку, після чого люди помстилися за тварину і змусили шкуродера каятися на камеру.