Стало відомо про те, що у Львівській області офіцер ЗСУ продавав заборонені речовини військовослужбовцям. Про це розповіли у військовій прокуратурі.

Таким чином повідомляється, що 26-річний лейтенант почав продавати серед інших військовослужбовців дози амфетаміну затримали його у Львівській області в понеділок, 8 березня, правоохоронні органи зловили його на гарячому, під час чергової оборудки. Про це повідомила прес-служба Спецпрокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

За 1 грам речовини він отримував близько 400 гривень. Затриманий військовий був при збуті близько 10 грамів порошкоподібної речовини.

4 тисячі гривень, а також інші речові докази були вилучені поліцією на місці події.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Офіцеру повідомили про підозру за фактом збуту психотропної речовини (ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, раніше У Харкові виявили бездиханне тіло бездомного: копам і медикам плювати.

Як розповів харків'янин, вранці він йшов на роботу і побачив біля загиблого два екіпажі патрульних і швидку. У підсумку вони залишили тіло і поїхали.

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Харкові бездомні влаштували "притон" біля метро, працівникам підземки плювати: "не наша територія".

Як розповів автор посту, бездомні не тільки сплять у переході, а й сильно смітять.

Також "Знай.ua" писав, що Бездомні перетворили харківське метро на нічліжку- " Запах сечі виїдає очі"