Стало відомо про те, як живеться наймолодшій мамі України через час. Народила в 12 років від брата.

Таким чином повідомляється, що Тетяна Лучишин з Борислава, що у Львівській області. Зараз їй 15 років, але у неї вже є дитина, якій кілька років. Народила вона дівчинку 17 Вересня 2017 року, коли їй було 12.

Наймолодша мама України, фото: вільне джерело
Наймолодша мама України, фото: вільне джерело

Поки Таня ходить на уроки, за малюком дивиться 32 - річна бабуся-Ганна Лучишин.

Таня живе в сусідньому під'їзді з молодшим братом і дитиною. Вони знімають житло, так як до цього жили великою сім'єю на 40 квадратних метрах.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Увечері Таня включає опалення, щоб дитина не прохолов. У квартирі немає ні холодильника, ні пральної машини, доводиться готувати і прати вдома у бабусі.

Наймолодша мама України, фото: вільне джерело
Наймолодша мама України, фото: вільне джерело

Батьком дитини є Остап, він на три роки старший Тетяни, і є її двоюрідним братом. У всьому намагається допомогти, і сам приносить гроші.

Таня ж мріє про власне житло. У майбутньому планує вивчитися, і поїхати до Польщі на заробітки. Міська рада, яка обіцяла видати житло, свою обіцянку не дотримала.

Нагадаємо, раніше Хлопець з " ЛНР "розповів, як йому жилося при окупаційній владі:" неначе в Північній Кореї"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Красуня-Військова зняла форму і взялася за перо: "дітям потрібні казки, а не війна"

Також "Знай.ua" писав, що Молода Вчителька вивела тисячі дітей з-під куль ворога: потужна історія подвигу "другої мами".

Про цей подвиг стало відомо завдяки сюжету одного з YouTube-каналів на історичну тематику.