Маленький українець з тяжким недугом потребує термінової допомоги аби провести ще одну операцію.
Про це повідомляє ТСН.
Життя маленького Назара можливе було завдяки трубці в горлі, але лікарі тепер можуть її видалити. Подібна операція обійдеться родині в понад 80 тисяч доларів. Хлопчик має діагноз: парез голосових зв'язок, вторинний стеноз трахеї 3 ст.

Назар потребує допомоги, фото ТСН
Назар потребує допомоги, фото ТСН

"Через те, що моя дитина довго була на ШВЛ, в нього розвився стеноз трахеї, а у травні 2018 року відбувся розрив трахеї, лікарі одразу це не помітили, по всьому організму Назарчика було повітря, моя дитина пережила дуже багато наркозів, був пневмоторакс та зупинка серця. Після консиліуму лікарів була накладена трахеостома", - згадує мама Назара.

Вже понад три роки хлопчик живе з трубкою у горлі. Наразі лікарі пропонують батькам хлопчика зробити латерофіксацію голосових зв'язок.

"Він зможе дихати самостійно, але розмовляти вже ніколи не буде. В іншому випадку він назавжди залишиться жити з трахеостомою, а це постійні інфекційні захворювання, бронхіти, пневмонії, ми дуже мало буваємо на вулиці, в суспільстві, він дуже хоче ходити до дитячого садочку, гуляти з дітьми, але з трахеостомою, все це неможливо", - розповідає мама хлопчика.

Така перспектива не надто подобається батькам, тому вони звернулися до закордонних фахівців. Мама вивчила історії малюків із подібними діагнозами, яких успішно оперували в Ізраїлі і звернулась до тих спеціалістів.
Ізраїльські фахівці вважають, що дитині необхідно виконати реконструкцію дихальних шляхів, в ході якої у дитини візьмуть підреберний хрящ і імплантують в проблемну зону трахеї, яка не дозволяє дихати самостійно без трахеостоми і таким чином він не втратить голос.
Така операція й додаткове обстеження, обійдуться родині у понад 80 тисяч доларів. Тому батьки звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти їх синочку.
Реквізити для допомоги:
Гривні ПриватБанк
Номер карти 5168 7456 0683 0864
Смотрова Вікторія Вікторівна

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України