На Львівщині у фарші одного з популярних місцевих супермаркетів знайшли пластик.
Про це у соціальній мережі фейсбук у спільноті “Перемишляни. День за днем” повідомила місцева жителька Руслана Боднар-Маліновська.
Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Перемишляни у фарші в супермаркеті “Рукавичка” знайшли шматочки пластику. Жінка зазначила, що хотіла вже готувати їжу з цього фаршу, але раптом наткнулася на шматки пластику.

“Це просто жах! Сьогодні купила фарш в Рукавичці, а там шматочки якогось синього-фіолетового пластику”, – зазначила користувачка мережі.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Користувачів мережі не на жарт обурив цей факт і вони прийнялися залишати коментарі під дописом містянки. При цьому деякі користувачі мережі відмітили, що краще готувати фарш самостійно.

“Йдіть на площі є м’ясний магазин тільки там тепер і купляю”, “Потрібно м’ясо купляти та готовити з нього фарш, ви хоч дома помиєте, а там повірте ні, ще й інші залишки знайдете”, “Яка зараз санстанція, я одного разу там купила м'ясо, то пахло як домашнє, а одного разу то так смерділо на цілу хату, не знаю від кого це залежить, мабуть, від тих хто хоче м'ясо збути”, “Я, також купила курячий фарш в Рукавичці й в ньому були такі самі фіолетові кусочки", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше повідомляли, харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом.

Як повідомляв Знай.uа, українцю продали пакет замість булочки зі згущеним молоком: "Над начинкою потрібно попрацювати".

Знай.uа писав, бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз".