Дружина відомого українського співака Михайла Хоми (Дзідзьо) Slavia взялася за активний розвиток своєї кар'єри. Тому дівчина з задоволенням веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram, де часто тішить фанатів новими світлинами чи подробицями з життя.

Цього разу Slavia показала, як провела Міжнародний жіночий день. Так, у своєму Instagram у розділі stories вона показала, як проводить 8 березня у ресторані. Зірка гарно вбралася та прийшла на святковий обід. Для себе Slavia замовила рибу та звісно ж на честь свята бокал шампанського.

Скріншот stories
Скріншот stories

Скріншот stories
Скріншот stories

Після цього дівчина випила чашку ароматного капучино та похизувалася трояндою, яку їй подарували.

Скріншот stories
Скріншот stories

Своє святкування Slavia завершила у кінотеатрі за переглядом фільму. При цьому зазначила, що на десерт для перегляду фільму взяла собі сінабон та смузі.

Скріншот stories
Скріншот stories

На цьому святкування 8 березня Slavia завершила. При цьому варто зазначити, що впродовж дня у своїх stories зірка більше нікого не показувала, імовірно їй довелося святкувати 8 березня на одинці.
Нагадаємо, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі".

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського