Відомий український артист Арсен Мірзоян досить активно розвиває свою кар'єру. Тому Заслужений артист України з задоволенням веде свій Instagram, де часто тішить підписників новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Арсен Мірзоян та чоловік Тоні Матвієнко показав, як провів вечір 8 березня. У своєму Instagram популярний співак оприлюднив світлини з виступу на Міжнародний жіночний день. Артист відмітив, що у цей день лунали тільки романтичні пісні.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

"Чудовий вечір - не #rocknroll 😉 #romantic", - так підписав світлини Арсен Мірзоян.

На опублікованих фото видно, як Арсен Мірзоян виступає разом зі своїми колегами по сцені. Для виступу на 8 березня популярний артист обрав стриманий образ.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Він одягнув білу сорочку та штани чорного кольору, все це Мірзоян доповнив взуттям в тон штанів.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зізнався, чим займається ночами без Тоні Матвієнко. Зараз Арсен Мірзоян активно записується на студії, по всій видимості найближчим часом варто очікувати нову пісню від артиста.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв " Знай.ua", зять Ніни Матвієнко Мірзоян самостійно впорався з тим, чого не може багато: "Форрест Гамп курить за гаражами". Щасливий батько досить часто радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч чоловік.

"Знай.ua" писав, Тоня Матвієнко показала, що подарувала батькам на 50 річницю весілля: "Золоті мої". 5 березня 39-річна зірка привітала своїх батьків із золотим весіллям.