У Львові на одній з вулиць міста сталася НП, там жінка випала з вікна багатоповерхівки.
Про це повідомляє портал "Варта-1".
Так, стало відомо, що у вівторок 9 березня у Львові жінка випала з вікна багатоповерхівки. Варто зазначити, що ця надзвичайна ситуація сталася на вулиці Пасічна, 70, близько 09:00 год. На місце пригоди одразу ж викликали бригаду швидкої допомоги.

У Львові жінка випала з вікна, скріншот із відео
У Львові жінка випала з вікна, скріншот із відео

За попередньою інформацією, жінка випала з вікна сьомого поверху. Медикам, які прибули на місце пригоди лише довелося констатувати смерть львів'янки, адже отримати травми внаслідок падіння виявилися несумісними з життям. Зазначається, що жінці було 44 роки.
Зараз правоохоронці працюють на місці трагедії. Чи був це нещасний випадок або жінка вчинила самогубство поки невідомо. Усі подробиці наразі з’ясовують правоохоронці.

Раніше повідомляли, жінка вижбурнула чотирьох дітей з вікна і стрибнула сама: все заради вас.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві 15-річна сирота викинулася з вікна: "у батьків нові сім'ї".

Знай.uа писав, маленький українець хотів втекти з дому по простирадлі і зірвався з висоти: крики, швидка і кров на снігу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще