На Львівщині знайшли мертвим безвісти зниклого пенсіонера Строгуш Ярослава.

Про це повідомляє пошуково-рятувальна волонтерська організація "SARVA".

Так, стало відомо, що на Львівщині у понеділок, 8 березня знайшли мертвим 72-річного пенсіонера, який зник напередодні.

Фото: волонтерська організація "SARVA"
Фото: волонтерська організація "SARVA"

Відомо, що чоловік 1949 року народження був мешканцем села Лапаївка. Відомо, що у суботу, 6 березня чоловік вийшов зі свого будинку по вулиці Кармелюка 16/36 близько об 11:00 і зв'язок з ним зник.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще
Наразі причини смерті львівського пенсіонера не відомі. Це згодом будуть з'ясовувати фахівці. Волонтери пошуково-рятувальної асоціації висловлюють щирі співчуття рідним 72-річного пенсіонера.

Скріншот допису
Скріншот допису

До слова, у Львові розшукують молодого хлопця, який вийшов з дому та не повернувся. Відомо, що хлопець 1998 року народження зник у Львові та від 3 березня не виходить на зв'язок. Телефон хлопця відімкнений.

Кшебіт Анатолій, фото з фейсбук
Кшебіт Анатолій, фото з фейсбук

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.