У Львові розшукують молодого хлопця, який вийшов з дому та не повернувся.


Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила Марта Кшебіт.
Так, стало відомо, що у Львові розшукується безвісти зниклий Кшебіт Анатолій Вікторович. Відомо, що хлопець 1998 року народження зник у Львові та від 3 березня не виходить на зв'язок. Телефон хлопця відімкнений.

Кшебіт Анатолій, фото з фейсбук
Кшебіт Анатолій, фото з фейсбук

Особливі прикмети зниклого: русе волосся, зелені очі, худорлявий, ріст приблизно 170.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або ж за номером телефону 0938747763. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця. Не будьте байдужими.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.