У Львові затримали чоловіка, який поселився в готелі та виніс зі свого номера меблі й техніку. Про це розповіли у місцевій поліції.

Як зазначається, в суботу 6 березня увагу патрульних поліцейських привернув молодий чоловік, який близько опівночі перебігав дорогу в невстановленому місці на вулиці Шевченка. При цьому в руках у порушника були досить великі речі - тумбочку без шухляд, журнальний столик та холодильник.

Чоловіка зупинили, він виявився Червоноградаського району. 33-річний затриманий спочатку стверджував, що отримав вказані речі поштою, однак не зміг пояснити, яке саме відділення в місті працює до такої пізньої години. Потім він змінив свідчення, і почав говорити, що придбав речі через інтернет.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Перевіривши особу чоловіка, правоохоронці встановили, що раніше його вже неодноразово судили за крадіжки. Через це поліцейські вирішили перевірити, чи нічого не зникало з готелю, який розташований поруч із місцем затримання.

В готелі одразу впізнали чоловіка, який знімав у них номер. При перевірці виявилося, що з номеру зникли деякі меблі, а на ліжку лежали шухляди від вкраденої тумбочки.

Тепер на затриманого чоловіка чекає покарання за крадіжку.

Нагадаємо, раніше Львівські дороги заполонила рекордна кількість "синіх" водіїв: ще й тракториста напоїли

Як повідомляє портал «Знай.uа» Таксист, який убив киянина в центрі міста, знайшов виправдання: "хотів налякати"

Також «Знай.uа " писав, що У Києві синій таксист вдруге попався копам і заскулив: "тільки соточку..."