Стало відомо про те, що у Львові розгорнуто два тимчасові госпіталі для пацієнтів з коронавірусом. Що про це відомо.

Таким чином повідомляється, що у Львові розгорнуто два тимчасові госпіталі для пацієнтів з вірусом. Все через стрімке зростання інфікованих, вже зайнято більше третини ліжок.

Дане рішення було затверджено міським штабом з протидії коронавірусу. Зараз у лікарнях Львова є 1300 місць для таких пацієнтів, і 418 вже зайняті.

Найближчим часом буде розгорнуто ще 265 резервних ліжок.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Влада Львова прогнозує, що через кілька тижнів у місті просто може не залишитися вільних місць, і для того, щоб уникнути колапсу, міська рада робить все можливе.

За добу 5 березня в Україні виявили 9144 нових випадків-19, госпіталізовано 3309 осіб, померло 156 хворих, одужало 3351 особа.

Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов у соціальній мережі Facebook.

Раніше ми повідомляли, Ляшко назвав побічні ефекти після вакцинації.

Про це заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, який пообіцяв, що МОЗ буде повідомляти про всі випадки несприятливих подій, пов'язаних з наслідками вакцинації в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський зробив щеплення від covid-19.

Фото з кабінету лікаря він опублікував в Instagram.

Також "Знай.ua" писав, що головлікар Тернопільщини уколовся слідом за Зеленським і Степановим.