Стало відомо про те, що лікарям не вдалося врятувати матір двох дітей, яка постраждала внаслідок вибуху гранати у Львівській області.

Таким чином повідомляється, що дві малолітні дитини залишилися сиротами в один момент. Через вибух вони втратили матір і батька.

Смерть настала в п'ятницю, п'ятого березня. Після величезної кількості операцій, а також інтенсивного лікування, 37-річна жінка, Наталія Здебська померла.

Наталія Здебська, фото: вільне джерело
Наталія Здебська, фото: вільне джерело

Їй дивом вдалося вижити після того як вибухнула граната 20 лютого, і два тижні вона перебувала в реанімації лікарні швидкої допомоги Львова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Вибух гранати призвів до тяжких тілесних ушкоджень у Наталії - пробиті легені, шлунок, а також пошкоджені інші ділянки тіла.

Жінці довелося пережити ряд важких операцій: але, на жаль, в п'ятницю, 5 березня вона померла.

Без батьків залишилося двоє малолітніх дітей-15-річний син і шестирічна дочка.

Тоді, в злощасний вечір померло двоє чоловіків. Сімейна пара прийшла в гості до знайомих: як раптом, під час спілкування хтось дістав гранату, яка вибухнула прямо в руках.

Нагадаємо, раніше Юна прикарпатка настріляла на "золото" на чемпіонаті України: "Чоловіки на її тлі здавалися дівчатками".

Про це розповів заступник директора Рогатинської СДЮСШОР Віктор Бічинський на сайті Рогатинської міської ради.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Амазонка з Чернівців стала кращою лучницею України - в яблучко

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові амазонки в погонах схопилися за пістолети-прямо "в яблучко", гаряче відео