Маленька танцівниця з Житомирщини пів року тому потрапила під потяг, в результаті чого дівчинці ампутували обидві ніжки.
Про це повідомляють "Надзвичайні новини".
9-річна Софія Науменко з Житомирщини пів року тому потрапила під потяг та дивом вижила. Дівчинці ампутували обидві ніжки, проте це не зупинило її продовжувати танцювати й зараз незламна школярка виблискує на танцювальному паркеті на інвалідному візку.

Маленька Софійка потребує допомоги, скріншот із відео
Маленька Софійка потребує допомоги, скріншот із відео

Зараз у Дівчинки є заповітна мрія - протези. Через те, що ампутацію довелося робити дуже високо - не кожен протез підійде. Проте в Україні дівчинку на них навіть не зможуть навчити ходити. Допомогти дівчинці зголосилися лікарі у Німеччині.
Для дівчинки вдалось зібрати 64 тисячі євро, але не вистачає ще понад 80. Для безробітної матері Софії, яка сама виховує двох дітей, ця сума непідйомна. Але допомогти у здійсненні дитячої мрії може кожен із вас. Якщо вас не залишила байдужими історія незламної дівчини, то допоможіть їй втілити заповітну мрію у життя.

Маленька Софійка потребує допомоги, скріншот із відео
Маленька Софійка потребує допомоги, скріншот із відео

Реквізити для допомоги: Оксана Науменко, мама Софійки, 4149 4993 8362 3756.

Нагадаємо, що юна Вероніка пережила 12 "хімій", але продовжує боротися з раком: "життя-подарунок Бога"

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", агресивний рак "з'їдає" око маленької Софійки: "Допоможіть, осліпне!"

Також, "Знай.uа" писав, що рак яєчників повернувся до Наталії через 9 років: "життя варте того, щоб за неї боротися"