Українці, яка бореться з тяжким недугом потрібна термінова операція, яка дасть можливість дочекатись трансплантації печінки.
Про це повідомляє ТСН.
Взимку 2017 року Леонора відчула значне погіршення здоров'я. Тоді медики поставили жінці діагноз - гепатит С, який вже тоді вразливо вплинув на печінку.

"Восени 2019-го, з'явилася перша кровотеча. Кровотечі виникають через те, що печінка погано качає кров і вся напруга йде на вену в стравоході. За одну кровотечу втрачається до 1-1,5 л крові. Це є найнебезпечніше прояв цирозу печінки. За рік кровотеч було 5", - пригадує Леонора.

Леонорі потрібна операція, фото ТСН
Леонорі потрібна операція, фото ТСН

Зараз жінці необхідна пересадка печінки. Проте жінці потрібна ще операція зі зміцнення вени в стравоході, щоб дожити до трансплантації. Така операція коштує 50 тисяч гривень. Зараз Леонора стоїть в черзі на трансплантацію у Миколаєві та Мінську, але поки шансів, що донор знайдеться скоро, мало.

"Ми стали в чергу у дві країни й в Україні, і в Мінськ, якщо МОЗ розгляне мої документи й виділить гроші на операцію, мені потрібно буде їхати до Мінська і жити там, і чекати орган. Це все дуже великі розтрати в такі нелегкі часи пандемії", - переконує жінка.

Якщо вас не залишила байдужими історія Леонори, то допоможіть їй отримати шанс на одужання, адже їй доведеться пройти дороговартісне лікування.
Реквізити для допомоги:
Приватбанк 4149629312387368 Шитік Леонора

Раніше повідомляли, рихтуємо печінку після свят і "видаляємо" зайвий жирок: всього 30 днів і нове життя.

Як повідомляв Знай.uа, хлопець схуд до 37 кг заради мрії, але отримав психіатричну клініку і арешт.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знай.uа писав, шоколад, спорт і задоволення від їжі: вчені створили універсальний рецепт легкого схуднення.