Відома українська співачка Оля Цибульська має велику армію шанувальників. Тому зірка з задоволенням тішить їх новими світлинами чи подробицями з життя в Instagram.
Цього разу Оля Цибульська поділилася зі своїми підписниками спокусливим фото. На опублікованій світлині зірка позує на ліжку при цьому на ній одягнена лише спідня білизна. При цьому зірка доповнила свій образ масивними сережками та об'ємною зачіскою.

Оля Цибульська, instagram cybulskaya
Оля Цибульська, instagram cybulskaya

Оля Цибульська зазначила, що її коханий чоловік категорично проти того, щоб вона робила відверті знімки для глянцевих журналів. Проте зірка не любить таких категоричних висловлювань, тому вирішила поділитися з підписними відвертим фото.

"Чоловік категорично проти того, щоби я знімалася в відвертому глянці. Дома скандал. Бо я категорично проти категоричності. Про інсту не було ні слова💋", - написала Цибульська під оприлюдненим фото.

Раніше повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська з маленьким екстремалом зачарувала українців: "Полетіли!".

Як повідомляв Знай.uа, Цибульська показала свого малюка, в дитині дізналися риси Дзідзьо: "Cхожий на вашого кума".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.uа писав, кума Дзідзьо Цибульська в леопардовому халатику похвалилася "кицею" і показала подарунок: "Мяу!".