У Львові просять відновити візерунок бруківки після ремонту однієї з вулиць міста.
Про це на "гарячу лінію міста Львова" у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Michael Alabugin.
Так, стало відомо, що у Львові після ремонту вулиці Чернігівська, працівники почали по-іншому вкладати бруківку. До ремонту бруківка була викладена автентичним візерунком, а зараз її почали вкладати просто рядами. Тому місцеві жителі просять повернути візерунок бруківки.

Так бруківка виглядала до ремонту, фото з фейсбук
Так бруківка виглядала до ремонту, фото з фейсбук

"Прохання відновити візерунок бруківки як це було до ремонту. Вулиця Чернігівська, кут Пекарській. Перше фото - як замощена вулиця. Друге - як зараз кладуть відремонтовану ділянку", - зазначив львів'янин у зверненні на "гарячу лінію міста Львова".

Так вкладають бруківку після ремонту, фото з фейсбук
Так вкладають бруківку після ремонту, фото з фейсбук

Львів'яни сподіваються, що найближчим часом працівники все ж повернуть вулиці автентичний вигляд та відновлять візерунок бруківки.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові повним ходом йде реконструкція вулиці Степана Бандери. Львів'ян запевняють, що на цій вулиці буде збережена історична бруківка.