Нещодавно відомий український співак Віктор Павлік шокував зізнанням про роман з 25-річною Катериною Реп'яховою. Журналістам чоловік зізнався, що насправді його теперішня обраниця не була першою дівчиною, з якою він крутив роман.

Про це Віктор Павлік розповів у відвертому інтерв'ю у програмі "ЖВЛ".

Артист розповів, що спершу з Катериною Реп'яховою він спілкувався, після чого почав таємно зустрічатись. Тільки коли дівчина стала його концертним директором, артист закохався в неї. Спочатку Павлік не міг покинути свою родину, бо тоді його син боровся з онкологією. Тому співак чи не одразу дав Катерині зрозуміти, що не планує покидати дружину.

Екатерина Репяхова и Виктор Павлик, фото: Instagram
Катерина Репяхова та Віктор Павлік, фото: Instagram

"На початку я сказав Каті: "Вибач, але в мене є дружина. Сім’ю не покину", – пригадав Віктор Павлік.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Проте така заява аж ніяк не вплинула на стосунки з Катериною Реп'яховою. Згодом Віктор Павлік розповів дружині Ларисі, що їхні почуття охололи, а у нього є нова кохана.

"Між Ларисою і Катею у мене по житті були романи, такі, в легшій формі. Службові романи. Одна, друга дівчина... Лариса мені казала: "Як так, як ти нас так зраджуєш... Я кажу: "Ну отак, Ларисо, ну… Покохав я Катю, мені з нею добре", – відверто зізнався артист.

Пара пригадала, що Лариса не прагнула боротись за чоловіка, тому просто відпустила його до коханки. Водночас сама Катерина Реп'яхова не відчуває вини за те, що спричинила розлучення зіркового подружжя.

Павлик з дружиною, фото: Instagram
Павлик з дружиною, фото: Instagram

"Вона написала, що перехідний прапор передає в мої руки. Тобто вона не боролася, сказала: "Як добре, що ви є, і взагалі забирайте"... Я би у неї пробачення не просила, бо якщо чоловік йде, то винні обидвоє. Своєї вини не відчуваю. За своє щастя потрібно боротись", – заявила Катерина Реп'яхова.

При сьому Павлік зазначив, що колись йому наворожили, що у нього буде п'ять дружин. Але виявилося, що Віктор Павлік та його колишня дружина Лариса були офіційно одружені двічі. Тож фактично Лариса стала третьою та четвертою дружиною Павліка, виходить, що Катерина вже його п'ята дружина.

Нагадаємо, вагітна дружина Віктора Павлика поскаржилася на сімейне життя зі співаком: "як зомбі".

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна дружина Віктора Павлика розкрила ім'я майбутнього сина: так вирішив чоловік.

Також портал Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, як розважається в Єгипті без чоловіка.