Модель Людмила Ткаченко з Львівщини дефілює на престижних подіумах світу. Зараз її фото з’являються на обкладинках світових журналів. Ще у 16 років вона почала здобувати професію банкіра, а сьогодні красуня працює в США, знімається у фотосесіях, рекламі всесвітньо відомих брендів та думає про підкорення Голлівуду.

Про це повідомляє "НЕО Радіо Червоноград" у соціальній мережі фейсбук.

Нещодавно дівчина потрапила на обкладинку модного глянцю Harper’s Bazaar. Каже, на кастингу була жорстка конкуренція, але все-таки їй вдалося його пройти. Модель вже мала не аби який досвід у модній індустрії.

Фото з фейсбук-сторінки НЕОрадіо
Фото з фейсбук-сторінки НЕОрадіо

"Моє фото є у грудневому номері Marie Claire, а також на обкладинці журналу Maxim, L’Officiel, MD Tredns, Imaginary та Marien, брала участь у офіційних шоу New York Fashion Week, у показах дизайнерів Dan Lium, Terraza та Oxford Fashion. Торік у травні знялася у фільмі «The Nowhere Inn» у ролі моделі. Моєю партнеркою була актриса Дакота Джонсон. Фільм ще не вийшов у прокат, але згодом його можна буде подивитися у кінотеатрі", - каже Людмила Ткаченко.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Фото з фейсбук-сторінки НЕОрадіо
Фото з фейсбук-сторінки НЕОрадіо

Дівчина з дитинства мріяла стати моделлю. Їй подобалося бути на сцені та у центрі уваги. Ще у Червонограді вона вчилась грі на бандурі та балетному мистецтву, тому до сцени вона звикла. На початку кар'єри у дівчини виникало чимало труднощів. З переїздом у нову країну виникав мовний бар'єр, адже шкільних знань моделі було не достатньо.

Фото з фейсбук-сторінки НЕОрадіо
Фото з фейсбук-сторінки НЕОрадіо

"Основним був мовний бар’єр, адже того, чого навчали у школі, було замало. Я почала швидко навчатися, бо нічого не розуміла, а іншого виходу не було. Під час першого контракту дівчата нашої модельної агенції були з Англії, Ірландії, і ніхто не розмовляв українською чи російською – це був для мене великий шок. Згодом потрібно було вивчити китайську. По-друге, необхідно постійно бути у формі, завжди мати гарний вигляд. Адже ми постійно ходимо на кастинги, і тому мені довелось переглянути свій спосіб життя, раціон. Тож 5 років тому, із переїздом до Сполучених Штатів Америки, я стала вегетаріанкою", - говорить вона.

Фото з фейсбук-сторінки НЕОрадіо
Фото з фейсбук-сторінки НЕОрадіо

Зараз дівчина хоче створити свій бізнес та мріє займатися акторством. Одна з найзаповітніших мрій Людмили Ткаченко - потрапити на обкладинку Vogue.

Фото з фейсбук-сторінки НЕОрадіо
Фото з фейсбук-сторінки НЕОрадіо

Нагадаємо, що Емілі Ратаковскі похвалилася черговим оголеним знімком з кругленьким животом.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері помістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні.