Стало відомо про те, що донька Козловського запропонувала Львівській міській раді 18 мільйонів гривень компенсації. Що про це відомо.

Таким чином повідомляється, що фірма» дари Львівщини", яка отримала у приватну власність майно двох комунальних ринків міста, запропонувала Львівській міській раді укласти мирну угоду.

Софія Максимець, яка є дочкою відомого місцевого бізнесмена Григорія Козловського, запропонувала компенсувати 18 мільйонів гривень якщо будуть врегульовані Судові спори.

Про це пише Zaxid.net

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про перереєстрацію двох львівських ринків "Винниківський» та "Підзамче" стало відомо у травні минулого року. Після того, як було опубліковано розслідування.

Обидва ринки Львівська міська рада здала в оренду «Дарам Львівщини», ще у 2001 році. У 2019 у фірми помінялися власники, і новою власницею стала дочка депутата від «європейської солідарності» Григорія Козловського Софія Максимець.

Після цього майно перейшло з комунальної у приватну власність

У мерії Львова вважають незаконною схему приватизації, цю позицію підтримав Мін'юст. Зараз йде окремий судовий розгляд про витребування майна з приватної власності, скасування реєстрації прав власності, а також визнання недійсними договорів іпотеки.

Компанія» дари Львівщини " запропонувала угоду. 18 мільйонів гривень Львівській міській раді за те, щоб Судові спори були врегульовані.

Нагадаємо, у Львові Київського копа спіймали на мерзенній афері і з ганьбою здерли Погони

Як повідомляв портал Знай, у Харкові затримали поліцейського, який крав Телекомунікаційні кабелі

Також Знай писав, у Київській області затримали групу чиновників, які облаштували корупційну схему