Стало відомо про те, що дві мешканки Львівської області отримали звання «Мати-героїня». Виховують по п'ять дітей.

Таким чином повідомляється, що в середу, 3 березня, міський голова Самбора, Юрій Гамар вручив двом місцевим мешканкам нагороди «Мати-героїня». Про це розповіли на офіційній сторінці міського голови в соціальній мережі Facebook.

Власницями нагород стали Наталія Когут, а також Євгенія Фургалець. Обидві жінки народили і виховують по п'ять дітей. При цьому, наймолодші в двох сім'ях-пара двійнят. Вони навчаються у четвертому класі школи №10 та школи №3 імені В.Юричка.

Нагадаємо, що почесне звання "Мати-героїня" - державна нагорода, і є вищою формою нагородження громадян за почесні заслуги перед країною.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше Новонароджена принцеса вивела матір з коми, від побаченого ридала вся лікарня: "Сила любові"

Жінка перебувала без свідомості тиждень і тоді медсестри вирішили спробувати пробудити її незвичайним способом.

Як повідомляє портал "Знай.ua" 70-річна жінка відмовилася народжувати дітей і зустріла самотню старість: "а подруги попереджали..."

Жінка розповіла, що свідомо вирішила зробити кар'єру і пожити по повній для себе. Перший раз вийшла заміж в 20 років.

Також "Знай.ua" писав, що Письменник зібрав найскладніші життєві історії тернополян: суїцид, занедбана кар'єра та знущання

Дві жінки розповіли, як жити з хворобами, бути не такими, як усі, здійснювати спроби самогубства і проходити операцію за операцією.