У мережі з'явився трепетний пост мами Аріни Самчук. Дівчинки, яка померла після тривалої боротьби з хворобою.

Таким чином повідомляється, що мама загиблої від раку маленької Аріни Самчук поділилася в мережі фотографіями з дочкою. Також, вона написала трепетні слова про свій біль після втрати.

"І навіть 10,5 місяців реанімації та коми не допомогли полегшити біль втрати. Я не знаю як мені жити без тебе мій янголятко» - написала про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Вікторія Самчук.

Варто зазначити, що 13-річна мешканка Луцька Аріна Самчук боролася з онкологією близько чотирьох років. Дівчинка навіть лежала в комі, і її не вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Боролася вона зі страшним діагнозом: анапластична епендінома, дівчинка перенесла кілька найскладніших операцій, але, на жаль.

Нагадаємо, у Львові померла легендарна медсестра, яка врятувала тисячі життів: "була нашим ангелом-хранителем"

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як повідомляв портал Знай , у Києві помер топ-чиновник, якого поважав Кличко: "був професіоналом і патріотом"

Також, Знай писав, у Львові після важкої хвороби помер легендарний артист, Українці в сльозах: "провів пів життя на сцені"

Володимир Коциловський-співак, заслужений артист України. Після закінчення Львівської консерваторії-соліст Львівського обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича.