Стало відомо про те, що 11-річний Святослав потребує негайної допомоги. Тривалий час бореться з серйозним захворюванням.

Таким чином повідомляється, що 11-річний Святослав Колодій в такому малому віці бореться за своє життя і здоров'я. Дитині поставили діагноз-онкологічне захворювання-саркома Юінга.

Проявлятися хвороба почала ще навесні минулого року. Тоді в країні був карантин, і лікарі не могли провести обстеження.

Про це повідомляє Інформаційний портал ТСН.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Медики призначили лікування, яке абсолютно не давало результатів. Святославу ставало тільки гірше, і він потрапив до онкологів. Як виявилося, хвороба вразила кістки малого таза, тому лікування потрібно було починати невідкладно.

Хлопчика лікують у лікарні у Львові. Коштує все дуже дорого, батьки не можуть впоратися самостійно з таким фінансовим навантаженням, тому звернулися за допомогою до волонтерів, але, навіть цього як виявилося мало.

"Дитина пройшла курси хіміотерапії, і не завжди після них почувається добре. Як і багато інших дітей з діагнозом онкологія, Святик і його мама борються з усіх сил. Просимо всіх небайдужих допомогти Святу " - просять волонтери.

Нагадаємо, що маму двох янголят атакував агресивний рак, жінка благає про допомогу: "це страшно і дуже боляче"

Як повідомляв портал "Знай.ua" , рак яєчників повернувся до Наталії через 9 років: "життя варте того, щоб за нього боротися"

Також "Знай.ua" писав, що у маленької Кіри відмовляють нирки: батьки благають врятувати сонечко