За лютий 2021 року Львівський перинатальний центр зустрів у цьому світі 366 малюків.

Про це співробітники медзакладу розповіли на своїй сторінці в Facebook.

Серед немовлят - 197 хлопчиків та 179 дівчаток. Із них 14 пар двійнят.

Тим часом буковинка подарувала Україні потрійний "комплект" янголят. "Пологи проводили шляхом кесарського розтину. Вони відбулися на 34-35 тижні через ускладнення вагітності. Проте все пройшло добре. Немовлята народилися з гарною як для трійні вагою. Невдовзі їх із матір’ю виписали у задовільному стані", - повідомив Владислав Гошовський.

Нагадаємо, журналістам дозволили поспілкуватися із мешканкою Закарпаття, яка напередодні стала мамою одразу чотирьох янголят. Пані Лариса каже, що вона з чоловіком вже визначилися з іменами: це будуть Олександр, Євгеній, Іванко та Кароліна.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

До слова, Велика Копаня - село на Закарпатті, яке називають українською столицею двійнят. Населений пункт навіть потрапив до вітчизнянох Книги рекордів два роки тому, повідомляє "Радіо Свобода". У населеному пункті, де мешкає менше чотирьох тисяч людей, живе понад півсотні пар - це найбільший показник на всю Україну.

Нагадаємо, раніше кияни об'єдналися заради порятунку 650-грамової дюймовочки, батьки ридають від щастя: "спасибі за Кирочку"

Як повідомляє портал «Знай.ua», під Дніпром масово народжуються двійнята-молоді батьки постаралися на славу