Вже незабаром головне свято весни - 8 березня. До Міжнародного жіночого дня залишилися лічені дні, протягом яких чоловіки активно готуються вітати своїх коханих.
Якщо ви не знаєте, чим потішити жінок у цей день, то пропонуємо вам кілька цікавих ідей, передає портал "Новини.online.ua".
"Розумні" технології
Сучасних дівчат дуже складно здивувати квітами й цукерками. Але у світі технологій, які стрімко розвиваються, навіть традиційні подарунки можна придбати в оригінальному вигляді. Це може бути смартпот — розумна коробка з кімнатними квітами, яка вирощує красиву рослину без допомоги дівчини.

Фото: "Новини.online.ua"
Фото: "Новини.online.ua"

Також можна подарувати своїй коханій на 8 березня стильну портативну зарядку-пудреницю для смартфонів, яка оснащена дзеркальцем, або ж яскраві навушники, виконані в оригінальному дизайні.
"Смачний" букет

Фото: "Новини.online.ua"
Фото: "Новини.online.ua"

Якщо ваша улюблена любить солодощі, то здивувати її на 8 березня можна за допомогою букета з цукерок і фруктів. Також це можуть бути оригінальні капкейки або ж шоколадні фігурки.
Незабутні враження
Можна презентувати коханій сертифікат в спа-салон або на фотосесію. Також подарувати коханій на 8 березня можна політ на повітряній кулі.
Романтичні ідеї

Романтична вечеря вдома
Романтична вечеря вдома, pixabay.com

Смачним подарунком на 8 березня може стати також романтична вечеря. Ви можете замовити її в улюбленому ресторані або ж приготувати самостійно. Головне доповнити все гарним настроєм та свічками й тоді така вечеря подарує незабутні емоції.
Практичні комплекти

Фото: "Новини.online.ua"
Фото: "Новини.online.ua"

Також подарунком може стати нижня білизна або спальний комплект. Також можна презентувати симпатичну піжамку. Або ж можна підібрати набір гарної косметики.

Раніше повідомляли, Масляний тиждень 2021: традиції свята, головні заборони і коли гадати на судженого.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, що подарувати на 8 березня дружині, мамі, бабусі: топ найперевіреніших та найнезвичайніших варіантів

Знай.uа писав, шахраї обкрадають українців через "Нову Пошту": отримують порожні посилки.