На Львівщині до лікарні потрапив чоловік, що не має при собі документів та не може назвати власне ім'я.

Про це на сторінці в Facebook повідомила співробітниця Стрийського районного управління поліції Ольа Марцинюк.

"Допоможіть встановити особу чоловіка. Він потрапив до лікарні, при собі документів не мав. Хто володіє інформацією, яка допоможе встановити його особу, телефонуйте до Стрийського районного управління поліції або за номером 102", — йдеться у дописі.

Правоохоронці звернулися до громадськості з проханням встановити особу і можливих родичів чоловіка, який нині перебуває у лікарні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - мешканку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.