У мережі з'явилося відео, зняте у Львові, де за кермом дорогого авто на високій швидкості їде підліток, порушуючи Правила дорожнього руху.

Відповідний ролик був опублікований в TikTok-акаунті, підписаному як roman_balyash.

Так, стало відомо, що Львівський підліток не тільки перевищив швидкість, але і проїхав на заборонний знак світлофора. Варто відзначити, що в мережі з'явилася інформація, що знятий на камеру підліток, нібито є сином банкіра і екс-регіонала Олега Баляша Романом.

Скріншот
Скріншот

Друг водія, який знімав його витівку на камеру, також назвав це ім'я. На початку ролика чутно, як пасажир каже, що "Роман Баляш роздає по нічному Львову".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот
Скріншот

Скріншот
Скріншот

"Водій зараз навчається в 9 класі в академічній гімназії, син регіонала Олега Баляша, власника Оксі банку", - написав Twitter-блогер з ніком "свято грибів І форелів".

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, українці зможуть перевірити "біографію" авто до покупки: кількість ДТП, колір і рік випуску

Як повідомляв "Знай.uа" , куди і як здати стареньку машину: інструкція МВС

"Знай.uа" писав, в Україні Нове авто можна буде оформити прямо в салоні