Найближчі кілька днів, до 3 березня, рівень води в річках басейну Західного Бугу істотно підвищуватиметься. Тож мешканців Львівської області попереджають про можливе затоплення домівок та господарських споруд.

Про це на офіційній сторінці в Facebook повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

“За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області 1-3 березня на річках басейну Західного Бугу очікується продовження поступового підйому рівнів води на 0,1-0,5 м над рівнями. Місцями подальше затоплення заплав”, – йдеться у повідомлені.

Крім того, 1 – 2 березня на річці Рата на ділянці Волиця – Межиріччя у Львівській області можливе підвищення рівня води на 0,3-0,8 м. Це стане причиною затоплення заплав, сільськогосподарських угідь, можливе досягнення та перевищення відміток затоплення госпоб’єктів, окремих садиб та будинків.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тим часом синоптики пообіцяли українцям морозний початок весни: озвучено прогноз на тиждень. Для тих, хто вже поквапився заховати зимовий одяг подалі в шафу, з'явилися неприємні новини. Народний синоптик Наталка Діденко заявила, що зима поки що не планує відступати.

Раніше повідомляли, в Україну прорвуться люті морози: синоптик Діденко спрогнозувала, коли чекати на весну.

Як повідомляв Знай.uа, коли в Україну прийде весна: синоптик приголомшив морозним прогнозом.

Знай.uа писав, безжальна стихія скувала Тернопіль, рятувальники б'ють на сполох: червоний рівень.