П’ятимісячному Олексійкові Олексину зі Львівщини потрібна дороговартісна операція. В хлопчика дуже рідкісне захворювання крові, тому малюку потрібна термінова пересадка кісткового мозку.
Про це повідомляє ТСН.
Зараз маленький українець бореться із рідкісною і тяжкою недугою – гемофагоцитарним лімфогістіоцитозом. У дитини надмірно активується клітинний імунітет, він не розпізнає "своїх" та "чужих", тому атакує власний організм.

П’ятимісячному Олексійкові потрібна дороговартісна операція, фото ТСН
П’ятимісячному Олексійкові потрібна дороговартісна операція, фото ТСН

"Патологія, яка є дуже складна до лікування і дуже багато діточок мають встановлений діагноз вже, на жаль, після завершення свого життя", - розповіла лікарка-гематологиня Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру Олена Степанюк.

Кілька років тому мама Олексійка вже втратила двійняток - дівчатка померли від цього ж захворювання. Третя донечка Іванка цілком здорова. Коли народився хлопчик, жінка теж вірила, що все буде добре.

П’ятимісячному Олексійкові потрібна дороговартісна операція, фото ТСН
П’ятимісячному Олексійкові потрібна дороговартісна операція, фото ТСН

"У місяць і три тижні він просто дуже став неспокійний і затемпературив. Знаючи про попередніх наших діток, я поїхала і здала аналіз... І там критично низькі були тромбоцити і гемоглобін", - розповіла мама Олексійка Наталія Олексин.

Наразі хлопчику потрібна термінова пересадка кісткового мозку. Така операція коштує 145 тисяч євро. Родина звертається до всіх небайдужих з проханням допомоги їх синочку.
Реквізити для допомоги: Карта "ПриватБанку" 5169330519980178

Нагадаємо, що маму двох янголят атакував агресивний рак, жінка благає про допомогу: "Це страшно і дуже боляче"

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", рак яєчників повернувся до Наталії через 9 років: "Життя варте того, щоб за нього боротися"

Також, "Знай.uа" писав, що у маленької Кіри відмовляють нирки: батьки благають врятувати сонечко