Директорка ліцею на Львівщині пояснила скандальний запис її розмови з дітьми. Про це розповіли у виданні OBOZREVATEL.

Директорка ліцею №2 міста Соснівка, Львівської області Наталія Щербань дала коментар з приводу скандального запису її розмови з дітьми, яка набрала резонансу в соцмережах.

Учні ліцею записали діалог Наталії Щербань з дівчатами, в якому вона жорстко розкритикувала і хизувалася і опублікували запис у соцмережі Facebook.

Батьки дітей у коментарях розділилися на два табори: тих, хто був не задоволений таким поводженням з учнями, і тих, хто підтримує прагнення директорки народити учнів у шкільну форму.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

коментарі до публікації: OBOZREVATEL

коментарі до публікації: OBOZREVATEL

коментарі до публікації: OBOZREVATEL

коментарі до публікації: OBOZREVATEL

Сама ж Наталія Щербань вважає, що ніяк не ображала учнів і не сказала їм нічого поганого. За її словами, діти приходять на заняття не дотримуючись дрес-коду і не переодягаються після фізкультури, тому вона зробила їм зауваження.

"У чому бігав, в тому і прийшов. Шкарпетки, труси, майка – все на ньому. Вони сидять в майках, а зверху курточка накинута. Ми в театрі людей садимо по двоє за крісло, а в класі діти сидять купою, у верхніх куртках, в задушливому приміщенні. Зараз це загроза життю і здоров'ю. Вони записали мої жарти, де я запитую, чого ти носиш куртку до колін, що у тебе целюліт? Там була маленька, тендітна дівчинка, хіба я могла сказати, що ти целюліт ховаєш?"- сказала Наталія Щербань.

Нагадаємо, що в українській школі гримить скандал через побори: "Обізвали нас жебраками свинями!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", дві восьмикласниці порізали вени під вікнами школи: поки байдужі вчителі "позіхали" на уроках

Також, "Знай.uа" писав, що Київський школяр, який стрибнув з вікна третього поверху, міг образитися на вчителя - "Образила"