На Львівщині директорка Соснівського ліцею №2 Наталія Щербань публічно принизила учениць свого навчального закладу через одяг.
Про цей інцидент розповів один із батьків учнів Петро Дащук та виклав у мережу аудіозапис з фотографією директорки у спільноті "Наше містечко Соснівка" у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у місті Соснівка, що на Львівщині директорка ліцею зацькувала школярок через целюліт і "робочі" штани.

“Прошу звернути вашу увагу, яке ставлення директора школи Щербань Н.І до наших дітей!! Вот таке ставлення до дітей кожного дня!”, – пише обурений батько.

Наталія Щербань, фото з фейсбук
Наталія Щербань, фото з фейсбук

На опублікованому записі чутно, що директорка у розмові зі старшокласницями дозволяє собі некоректні висловлювання щодо їхнього зовнішнього вигляду. Так, директорка дорікнула школярці за целюліт.

“А чого в штанах? Я не поняла… На вулиці теплинь! На вулиці тепло, чого в робочих штанях?! Вже не обтягнуті, вже робочі… Ну, понятно, дєвки, готуєтесь збирати малину і клубніку”, – дорікає старшокласницям Наталія Щербань.

При цьому директорка заявила, що не пускатиме учнів до навчального закладу, якщо вони не перевдягнуться.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

“Що за манєра? Я в свої роки ще можу одіть на себе якусь шаль… Накинуть… А стояти – платком зверху накритися, як баба 30 років…” – також каже директорка учням Соснівського ліцею.

Нагадаємо, що завучка погрожує дітям і труїть вчительку: батько Школярки надав докази

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчителів перевірять на знання не гірше школярів: що повинні пройти педагоги

Також, "Знай.ua" писав, в українській школі хлопчиків змушують возитися з викрійкою-сам Крістіан Діор такого не бачив: "потім буде спідниця..."