Маленька українка, яка бореться з раком потребує термінової допомоги. Родині потрібно зібрати ще понад 600 тисяч гривень, щоб зробити дитині операцію.
Про це повідомляє ТСН.
Для маленької Софійки пустощі у дитячому садку стали пробудженням хвороби. Дівчинка вдарилась об стіл, і на місці біля ока з'явився набряк, який почав непокоїти батьків, тож вони звернулись до медиків. Медики призначили додаткове обстеження на МРТ, а за його результатами негайно провели операцію і взяли біопсію утворення. У дівчинки діагностували недиференційовану некласифіковану саркому орбіти правого ока.

Маленька українка потребує допомги, фото ТСН
Маленька українка потребує допомги, фото ТСН

"Стан дитини зараз важкий, ми перебуваємо в Національному інституту раку, в дитячому онкологічному відділенні. Зараз маємо розпочати 4 блок хімії", - розповідає мама дівчинки.

Наразі пухлина досягнула величезних розмірів, вона завдає дитині болю і страждання. Дівчинка постійно на знеболювальних. Зараз око Софії функціонує, вона бачить ним світло, тож пухлину потрібно знищити, а око врятувати. Таку операцію готові дитини провести іспанські лікарі.
На операцію родині потрібно 50 тисяч євро. Родина самостійно спромоглася зібрати більшу частину коштів. Залишилось зібрати понад 600 тисяч гривень, і на це є лише кілька днів. Якщо вас не залишила байдужими історія Софійки, то допоможіть їй отримати шанс на одужання.
Реквізити для допомоги:
Номер картки 5168 7453 0103 9407
ПриватБанк МФО 305299
БОЙКО ЛІЛІЯ ІГОРІВНА
IBAN - UA953052990000026206695496428
РНОКПП 3380617026

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай.ua", до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також, "Знай.ua" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "я їй потрібна"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще