У Львові лікарі прооперували хлопця, який понад 16 років жив із неправильно встановленим діагнозом.
Про це повідомляє "Дитяча лікарня на Орлика. Львів" у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що в ортопедо-травматологічному відділенні Львівської дитячої клінічної лікарні, що на вул. Орлика, прооперували 18-річного юнака із торсійною дистонією. Медики зазначають, що операція пройшла успішно, тож мають надію, що він матиме можливість ходити і жити повноцінним життя.

Фото:  "Дитяча лікарня на Орлика. Львів"
Фото: "Дитяча лікарня на Орлика. Львів"

Мама прооперованого Володимира Іванна розповіла, що у її сина у два роки почали відмовляти ноги. Протягом довгого часу лікарі ставили різні діагнози, в тому числі міодистрофію, проте вони не підтверджувалися. Врешті, хлопцеві поставили діагноз ДЦП.
Родина 16 років жила з цим діагнозом. Проте одного разу жінка побачила по телебаченню програму про дитину з подібним діагнозом та почала бити на сполох. Коли дитину знову почали обстежувати, з’ясувалося, що діагноз був помилковий. Насправді у Володимира – торсійна дистонія.
Майже відразу, як хлопець почав прийом одного з препаратів, його стан відразу покращився – почав активно говорити, рухати руками та ногами. Згодом її синові погодилися допомогти у львівській дитячій лікарні на Орлика. Зокрема, Володимиру провели реконструктивні операції обох стоп.
Щоб мати можливість ходити і жити повноцінним життям хлопцеві будуть змушені провести ще кілька операцій з відновлення опорно-рухового апарату.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що львівські патрульні врятували тяжко хвору жінку: герої носять погони

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'янин під наркотиками повис з балкона вниз головою: чорні труси і скажений погляд

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом 5-річна принцеса дивом врятувалася від жахливої пожежі - "Вийшла в магазин"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще